Al ruim 50 jaar maken wij sport mogelijk in binnen- en buitenland

Jeka Service is producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij hebben het gehele ontwerp- en productieproces in eigen beheer, waardoor wij kunnen staan voor hoge kwaliteit, lange levensduur en professioneel onderhoud.

Advies op maat

Onze klant wordt van begin tot eind door ons ondersteunt; van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties. Wanneer gewenst zal onze vertegenwoordiger vrijblijvend bij u langs komen om een advies op maat te geven, welke is aangepast op uw wensen, behoeften en budget.

Productontwikkeling

Wat ons betreft staan in elke inrichting functionaliteit en ruimtebesparing voorop, daarom zullen wij zoveel mogelijk multifunctionele toestellen ontwikkelen. Daarnaast werken wij continue aan technische verbeteringen, zodat alle toestellen veilig en verantwoord in gebruik blijven. Al onze producten voldoen aan een hoogwaardige kwaliteit met daartegenover staande een zeer scherpe prijs. Dit kunnen wij op deze manier realiseren, doordat wij de gehele productie in eigen hand hebben;

Persoonlijke service

In ons bedrijf hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de klant en het bieden van een goede en complete service. Wij hebben naast de service en ondersteuning op afstand dagelijks een servicemonteur op de weg voor reparaties en onderhoudscontroles door heel het land, waardoor uw gymzaal altijd up to date zal zijn.

Mede dankzij bovenstaande punten hebben wij al heel wat afnemers, zoals gemeenten, scholen en sportverenigingen, in zowel binnen- en buitenland tevreden kunnen stellen.